Cum plătesc

Cum plătesc
Ramburs (la livrare)

Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid in momentul livrarii coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs. Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate plus plata transportului atunci cand este cazul.

Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului in sistem de plata ramburs, vizitati sectiunea LIVRARE de pe prima pagina a siteului sau prin click AICI.

Card – Plata cu cardul bancar se poate face online.

Plata cu cardul online efectuata in numele Persoanei Juridice pentru care se emite Factura Fiscala trebuie facuta doar din contul (cu cardul) respectivei Persoane Juridice.

Ganoderma vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.mobilpay.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

  – Selecteaza produsul pe care il doresti sa-l achizitionezi si apasa butonul “Adauga in cos”;

  – Completeaza datele tale personale. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre tine. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Ganoderma, nici de catre Netopia Payments. Ai grija sa completezi formularul corect si sa indici persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Ganoderma si Netopia Payments nu vor putea sa te contacteze si sa te informeze asupra starii comenzii tale. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, specifica acest lucru prin selectarea meniului din pagina de finalizare comanda. Alege metoda dorita de plata si confirma datele alegand “Trimite comanda”.

  – Completeaza datele despre credit/debit card: Daca ai ales metoda de plata “Card credit/debit” este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul “3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Netopia Payments, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, “3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul “3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran iti multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si iti ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Politica de securitate

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de Netopia Payments. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

 – Datele personale introduse de tine pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – Ganoderma si Netopia Payments garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Citeste “Politica de confidentialitate Netopia Payments” si “Politica de confidentialitate Ganoderma” pentru mai multe informatii despre subiect.

 – Datele tale in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului “3-D Secure” aplicat de catre Netopia Payments pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Netopia Payments, acestea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul tau a fost emis de catre o banca certificata in sistemul “3-D Secure”, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea ta in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de tine, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Citeste “Verified by Visa” si “SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul “3-D Secure”.

 – Ganoderma SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru incercarile de plata nefinalizate ce duc la lipsa rezervarii produselor din stocul propriu.

Iti multumim pentru ca ne-ai ales,
Echipa Ganoderma

Nu rata aceste sfaturi!

Nu facem spam! Citește [link]politica noastră de confidențialitate[/link] pentru mai multe informații.