Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Actual

Articole recente în blog

DXN ocupă locul 40. în topul mondial MLM

2011. februarie 16. miercuri

Gânduri preţioase de la William Ury

2010. decembrie 25. sâmbătă

Kiev, Ucraina

2010. septembrie 14. marţi

Site-urile mele externe

În anul asta împlinesc 42 de ani. Aproape de 12 ani mă ocup de marketing online, cu formarea agenților de vânzări directe. Mai multe servicii reușite pe internet sunt legate de numele meu.

Ani de zile am ţinut formări de marketing online în Ungaria şi în ţarile vecine. N-am putut să mă opresc nici un moment, sau poate nici nu am vrut să mă opresc.

Am ştiut mereu că MLM-ul este o oportunitate fantastică, dar nu am fost entuziasmat de produsele nici unei companii sau de planurile de marketing a acestora.


Am căutat răpuns la acest de ce şi am găsit două motive.

Primul motiv era că fiecare MLM părea destul de insistent. Pe parcursul cursurilor de formare am predat vânzare directă, astfel d a lungul anilor am intrat în contact cu sute de agenţi, începători şi avansaţi. Aceşti colegi m-au găsit cu toate afacerile MLM pe care existau. Şi toate lumea încerca să mă recruteze cu tot feluri de trucuri.

Preferata mea, cu care mă întâlnesc şi azi, sună ceva de genul asta: „ Noi căutăm lideri nu distribuitori. De aceea te-am căutat pe tine Laci. Tu ai putea reuși aici.”

Al doilea motiv era, că un MLM care funcţionează bine nu necesită creativitate. Se bazează pe statistici uscate şi oricine poate să reuşească dacă respectă instrucţiunile, copiază exact ceea ce trebuie, realizează zilnic un x număr de invitaţii, săptămânal un y număr de prezentări, prelinge de pe el orice pretext şi merge ca un buldozer, acela va reuşi în cele din urmă. Şi într-adevăr va reuși. Acesta este esenţa MLM-lui, funcţionează de decenii în întreaga lume şi va funcţiona şi în continuare. Într-un astfel de sistem, eu, distribuitorul, sunt doar o dată statistică, şi dacă realizez ceea ce este aşteptat statistic atunci am câştigat. Doar atât, nimic mai mult, nu trebuie gândit, ci trebuie făcut.

În sistemul MLM potenţialul este uriaş, venitul şi stilul de viaţă legată de acesta este într-adevăr atractiv, doar că nu ştiam nici în continuare cum să mă conving ca să fiu entuziasmat pentru acest lucru. Pentru că fără asta nu merge.

Apoi am găsit soluţia: trebuie să construiesc reţea MLM online!
Trebuie să dovedesc că este posibil construirea reţelei MLM online şi aşa că nu sunt insistent în lumea offline, apoi site-ul meu va vinde în locul meu produsele şi oportunitatea de afacere. Voi construi reţea cu oameni cu care nu m-am întâlnit niciodată şi voi asigura pentru ei un sistem de marketing online, cu care vor reuși şi ei.

În partenerea mea Anikó l-am găsit nu numai susținătoarea planului meu, ci şi un participant activ, care este partenerul meu şi în afacere, cu părerea ei și cu gândurile ei innovatoare a contribuit în mare parte la realizarea ideii.

Deci, când totul era dat, o să mai am nevoie şi de creativitatea mea, am fost entuziasmat, doar că cel mai important lucru lipsea, un produs şi o companie corespunzătoare.

Dacă la prima încercare nu, la a doua am reuşit să găsesc partenerul optim din toate privinţele în conducerea companiei malaeziene DXN şi în produsele sale.

Gama de produse vorbeşte de la sine, deoarece marea parte a populaţiei adulte nu este doar un consumator de cafea, ci este chiar dependent de cafea. Este tare plăcut când poţi să-l oferi o alternativă care, după experienţele mele, este mai bun pentru organismul lor.

Partea de afacere este simplă, nu necesită investiţie financiară şi este fără obligaţii.

DXN este o companie stabilă, transparentă, prezentă pe piaţa bursieră, o companie lider de piaţă.

Sistemul de construire a reţelei online, dezvoltat de noi funcţionează garantat pentru toată lumea, indiferent de ceea ce are în fundal. Acum, când pot să dovedesc acest lucru, am scris despre asta o carte, care poate să fie utilă şi pentru Tine, ca să poţi decide dacă vrei s-o începi şi tu.

Dar este mult mai important pentru mine sentimentul acela minunat că s-a recrutat online o echipă de câteva mii de oameni, care gândesc la fel ca mine, care nu sunt insistenţi, dar în mod activ, confortabil, de acasă sunt dispuşi să facă ceva pentru a trăi mai bine.

Este o plăcere să lucrezi cu ei!

Kócsó László

Kecskemét, martie 2009.

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.